Proiecte în Dezvoltare

The Suburb

DESPRE

O comunitate în adevăratul sens al cuvântului

Complexul rezidențial The Suburb este localizat în Buftea, unul dintre sateliții Bucureștiului și este destinat celor care vor să aibă parte de beneficiile unei comunități, dar și de accesul rapid și ușor la viața din capitală.

Orașul Buftea are deja toate facilitățile necesare unui oraș în plină dezvoltare: de la parcuri, muzee, piețe, magazine și până la grădiniță, supermarket, sală de sport, farmacie și spălătorie sau gara care ușurează transportul către București, cu trenuri din 15 în 15 minute.

19 blocuri vor fi construite, însumând 491 de apartamente destinate familiilor de doi sau mai mulți membri, iar complexul va pune la dispoziție o mulțime de beneficii: grădiniță chiar în complex, spații comerciale sau sală de sport.  

Lucrările au început la 30.04.2023.

Nevoia unui cămin sigur și liniștit îndeplinită de proiectul The Suburb

Localizat în afara Bucureștiului, The Suburb permite traiul într-un complex de top, cu toate beneficiile care vin odată cu acesta, la prețuri convenabile. 

Mai mult decât atât, complexul este situat la 5 minute de gara Buftea, acolo unde exista trenuri din 15 în 15 minute către București. Toate beneficiile The Suburb ajută familiile care își doresc să trăiască în acest complex să nu simtă pierderea legăturii cu viața urbană din capitală.

LOCALIZARE PROIECT Ne găsești la: Strada Santierului nr. 4, Buftea, jud. Ilfov
Alte proiecte în dezvoltare

Proiectele imobiliare Comnord îndeplinesc cele mai exigente cerințe

Localizate în cele mai căutate zone din București, proiectele noastre răspund tuturor cerințelor clienților